12 Jenenge Pandhita Lan Pertapane

12 Jenenge Pandhita Lan Pertapane
Gambar : Resi Subali


1. Begawan Abiyasa pratapane ing Saptaarga
2. Begawan Anoman Pertapane ing Kendhalisada
3. Begawan Ciptahening Pertapane ing Mintaraga
4. Begawan Mintaraga pratapane ing Indrakila
5. Begawan Padmanaba Pertapane ing Argosonya
6. Begawan Sidikwasana Pertapane ing Andongsumawi
7. Resi Bisma pratapane ing Talkandha
8. Resi Jambawan Pertapane ing Gandamadana
9. Resi Seta Pertapane ing Selaprawata
10. Resi Subali pratapane ing Guwakiskendha
11. Resi Palasara pratapane ing Ratawu
12. Pandhita Durna pratapane ing Sokalima

4 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x